Dy të arrestuarit për spiunazh, pjesë e agjendës serbe për mohimin e Masakrës së Reçakut dhe sajimin e një “shtëpie të verdhë”
Lajme / Arrestimet nga AKI-ja

Dy të arrestuarit për spiunazh, pjesë e agjendës serbe për mohimin e Masakrës së Reçakut dhe sajimin e një “shtëpie të verdhë”

Një operacion hetimor disamuajsh ka rezultuar me arrestimin e dy agjentëve të dyshuar të shërbimit sekret serb në Ferizaj. Agjencia Kosovare e Inteligjencës dhe zyrtarët e saj, të cilët kanë qenë truri i operacionit, kanë arritur pastaj me prova ta bindin Prokurorinë dhe Policinë që të ndërmarrë masa. Por kush janë dy të arrestuarit që