Lajme / Avancimi i statusit

Cilat janë përftimet që do t’i ketë Kosova si shtet i asocuar në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Asambleja Parlamentare e NATO-s e ka miratuar të hënën rekomandimin për avancim të statusit të Kosovës nga anëtare vëzhgues në anëtare të asocuar. Shumica e vendeve kanë votuar për, një votë ka qenë kundër dhe 14 vende tjera kanë abstenuar, në takimin e Asamblesë, që u mbajt Sofje të Bullgarisë, shkruan gazeta online Reporteri.net. Krerët