Kosova, histori suksesi e NATO-s
Lajme / Avancimit i statusit të Kosovës

Kosova, histori suksesi e NATO-s

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca e ka quajtur të shkëlqyeshëm vendimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që Kosovës i dha statusin e anëtarit të asociuar. Në një postim në Facebook, Konjufca ka uruar të gjithë qytetarët e Kosovës dhe ka shprehur mirënjohje për të gjithë anëtarët e Asamblesë Paralemntare të NATO-së që sot me votën