Nëse besojmë në të drejtat e njeriut, duhet t’i flakim paragjykimet
Lajme / Barazia

Nëse besojmë në të drejtat e njeriut, duhet t’i flakim paragjykimet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka marrë pjesë në hapjen e Paradës së Krenarisë në Prishtinë të shtunën, në kuadër të edicionit të tetë të Javës së Krenarisë në Kosovë. Ai tha e kjo paradë e afirmon diversitetin dhe e kundërshton stigmatizimin. Ai tha se të gjithë njerëzit duhet të jenë të barabartë dhe askush