Prokuroria paraqet kërkesën për paraburgim ndaj dy të dyshuarve për spiunazh
Lajme / Bashkëpunimi me BIA-n

Prokuroria paraqet kërkesën për paraburgim ndaj dy të dyshuarve për spiunazh

Prokuroria Speciale e Kosovës ka paraqitur kërkesën për paraburgim ndaj B.Sh. dhe M.Q., që po dyshohen për spiunazh, përcjell Reporteri.net. Kërkesa është paraqitur te gjyqtari i procedurës paraprake në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë. “Kërkesën për caktimin e paraburgimit kjo prokurori e ka paraqitur, pasi që ekziston dyshimi i bazuar se të njëjtit