Kurti takohet me kryeministrin bullgar, flasin për kohën e luftës dhe ndihmën që Bullgaria i ka dhënë Kosovës
Lajme / Bashkëpunimi mes dy vendeve

Kurti takohet me kryeministrin bullgar, flasin për kohën e luftës dhe ndihmën që Bullgaria i ka dhënë Kosovës

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti u mirëprit nga Kryeministri në detyrë i Bullgarisë, Dimitar Glavchev. Miqësia dhe partneriteti ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë, marrëdhëniet e mira ekonomike dhe vullneti i dyanshëm për zgjerimin e tyre ishin temat qendore të bisedës dhe takimit. Bullgaria njohu pavarësinë e Kosovës në mars të vitit 2008, ndërkaq sivjet