Dinari, temë e bisedimeve në takimin e nesërm në Bruksel
Lajme / BE

Dinari, temë e bisedimeve në takimin e nesërm në Bruksel

Nesër në Bruksel do të mbahet takimi për çështjen e dinarit serb në Kosovë. Në takim nga Kosova do të marr pjesë përfaqësues të Bankës Qendrore të Kosovës. Edhe Bashkimi Evropian ka konfirmuar pjesëmarrjen e delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë në një takim në Bruksel më 27 shkurt për çështjen e ndalimit të dinarit në