Është bashkëpuntore e zellshme e strukturave kriminale të Serbisë
Lajme / Biseda me Radojçiq

Është bashkëpuntore e zellshme e strukturave kriminale të Serbisë

Ish-ambasadori Anton Berisha ka reaguar pas publikimit të një audio-incizimi ndërmjet shefes së Grupit Parlamentar të Vetëvendeosjes, Mimoza Kusari-Lila dhe kriminelit të veriut, Milan Radojçiq. Berisha ka ndarë një përvojë personale me Kusari-Lilën gjatë kohës sa ka qenë ambsador i Kosovës në Slloveni. Ai e ka quajtur Kusari-Lilën bashkëpunëtore të zellshme të strukturave kriminale të