Gërvalla thotë se MPJD-ja s’ka informacion nëse zëvendësdrejtori i Policisë është liruar nga Serbia
Lajme / Bllokimi në pikën kufitare

Gërvalla thotë se MPJD-ja s’ka informacion nëse zëvendësdrejtori i Policisë është liruar nga Serbia

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se ende nuk kanë informacione të konfirmuara se është liruar zëvendësdrejtori i Policisë, Dejan Jankoviq, për të cilin është raportuar se është ndaluar nga autoritetet serbe të mërkurën. Në konferencën për media të mbajtur nga Gërvalla dhe zëvendësi i saj, Kreshnik Ahmeti, kryediplomatja e