Besnik Bislimi thotë se ka “shkallë impresionuese” të uljes së papunësisë në Kosovë
Lajme / Budapest

Besnik Bislimi thotë se ka “shkallë impresionuese” të uljes së papunësisë në Kosovë

Në qëndrimin e tij në Budapest, zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, ishte i ftuar në Institutin Hungarez të Çështjeve Ndërkombëtare (HIIA), ku ligjëroi dhe bashkëbisedoi me përfaqësues të institutit e ku pjesëmarrës në audiencë ishin edhe diplomatë, njohës të çështjeve ndërkombëtare e studentë. Në njoftimin