Çfarë fshihet pas vendimit për transferimin e të burgosurve nga Danimarka në Kosovë
Lajme / Burgu në Gjilan

Çfarë fshihet pas vendimit për transferimin e të burgosurve nga Danimarka në Kosovë

Vendimi shkaktoi reagime dhe kundërshtime nga një sërë organizatash për të drejtat e njeriut dhe ekspertë ligjorë të cilët mendojnë se në Kosovë nuk është e mundur të respektohen dhe zbatohen ligjet që zbatohen në Danimarkë. Të enjten, Kuvendi i Kosovës ratifikoi marrëveshjen për dhënien me qira të Danimarkës një burg në qytetin jugor të