Çka kanë menytë e kopshteve publike?
Lajme / Çerdhet në nivel vendi

Çka kanë menytë e kopshteve publike?

Dy fëmijët e Blerta Ahmetit, çdo ditë në çerdhe, kanë dy shujta të ngrohta dhe një mes-shujtë me perime. E ëma e vajzës gjashtë vjeçe dhe djalit një vjeç e gjysmë tregon se menyja ushqimore për të vegjlit e saj dhe bashkëmoshatarët e tyre përfshin lloje të ndryshme supash, gjellë me perime, me mish ose