Profesori amerikan Ben-Meir thirrje Kurtit që të kërkojë garanci nga BE-ja që Asociacioni nuk çon në shkëputje territoriale
Lajme / Çështja e KiE dhe Asociacionit

Profesori amerikan Ben-Meir thirrje Kurtit që të kërkojë garanci nga BE-ja që Asociacioni nuk çon në shkëputje territoriale

Profesori amerikan, njëherësh ekspert i çështjeve të Ballkanit Perëndimor, Alon Ben-Meir në një intervistë për Gazetën Online Reporteri.net ka folur rreth pengesave dhe përpjekjeve të Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës dhe kushtin që tashmë shtetet perëndimore ia kanë vënë asaj, Asociacionin. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka hedhur poshtë këtë kusht me