Jemi për zgjedhje, po takohemi dhe po flasim edhe me LDK-në e AAK-në
Lajme / Dakordimi opozitar

Jemi për zgjedhje, po takohemi dhe po flasim edhe me LDK-në e AAK-në

Sekretarja e Përgjithshme e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, ka thënë se qëndrimi i tyre është i qartë dhe konkret – vendi duhet të shkojë sa më parë në zgjedhje. Çitaku ka theksuar se kjo kërkesë është transmetuar nga PDK-ja që nga korriku i vitit të kaluar. ‘’Ju e dini se qëndrimi i PDK-së