Nëse opozita thotë po, ne nuk e pengojmë këtë proces
Lajme / Dakordimi qeveritar

Nëse opozita thotë po, ne nuk e pengojmë këtë proces

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla Schwarz, ka folur për mundësinë e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme, raporton Gazeta Online Reporteri.net. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Gërvalla ka thënë se nëse opozita në Kosovë është e mendimit që duhet të shkohet në zgjedhje të reja, nuk do ta