Kryeministri i interesuar të takohet edhe me liderët e LDK-së dhe AAK-së
Lajme / Darka e punës

Kryeministri i interesuar të takohet edhe me liderët e LDK-së dhe AAK-së

Nga Zyra e Kryeministrit janë deklaruar lidhur me takimin e sotëm të shefit të Qeverisë, Albin Kurti dhe kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, raporton Gazeta Online Reporteri.net. Përmes një komunikate për media, ZKM-ja njofton se temë qendrore e diskutimit ishte mbarëvajtja e punës së Kuvendit dhe përmbushja e agjendës legjislative në Kuvend për sesionin