Tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë
Lajme / Defekt në gypin e furnzimit

Tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë

Tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë Lajme / Defekt në gypin e furnzimit Tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë Reporteri 13 Prill 2024 | 19:49 Fotografi ilustruese nga arkivi. Lagjet Mati 1, Taslixhe 1 dhe 2 në kryeqytet kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm. Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar