TikTak.al

Lajme / Deklaratë

Të gjitha takimet e Radoiçiqit me politikanët kosovarë janë të incizuara
Lajme / Deklaratë

Të gjitha takimet e Radoiçiqit me politikanët kosovarë janë të incizuara

Bisedat në mes të shefes së Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje Mimoza Kusari – Lila, dhe terroristit Millan Radoiçiq, u bënë sërish temë diskutimi në Kosovë. Me këtë rast, ish-hetuesi policor Murat Mehmeti, tha se të gjitha takimet të politikanëve të kosovarë por edhe të personave të tjerë, janë të incizuara nga Shërbimi Inteligjent i

Scroll to Top