Bashkëpunimi mes nesh, shembull për rajonin
Lajme / Delegacioni parlamentar

Bashkëpunimi mes nesh, shembull për rajonin

Glauk Konjufca, ka pritur sot në takim Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, të drejtuar nga Flutura Açka. “Në takim Kryetari Konjufca vlerësoi lart bashkëpunimin që Kosova dhe Shqipëria kanë ndërmjet tyre, duke e konsideruar atë shembull për vendet e tjera në rajon. Kryetari i Kuvendit shprehu