Balir e Cook kanë ndikuar në ndalimin e gjenocidit në Kosovë
Lajme / Denis MacShane

Balir e Cook kanë ndikuar në ndalimin e gjenocidit në Kosovë

Denis MacShane, ish-ministri britanik për Evropën, ka kujtuar ngjarjen e 24 Marsit, intervenimin e NATO-s në Kosovë, duke i dhënë fund një dekade spastrimi etnik, vrasjeve gjenocidale, shpërnguljeve masive të kosovarëve. Ai, në paltformën ‘X’, ka shkruar se ish-kryeministri britanik, Tonu Blair, dhe ish-ministri i Jashtëm britanik, Robin Cook, kanë ndikuar në intervenimin e NATO-s