SHBA-ja bën thirrje për stabilitet dhe pajtim në Ballkan, pas “kuvendit gjithëserb”
Lajme / Departamenti amerikan

SHBA-ja bën thirrje për stabilitet dhe pajtim në Ballkan, pas “kuvendit gjithëserb”

Shtetet e Bashkuara u kanë bërë thirrje liderëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor t’i përdorin më mirë takimet e tyre për të promovuar pajtim dhe stabilitet rajonal, pas një tubimi të liderëve të Serbisë dhe atyre të entitetit serb të Bosnje e Hercegovinës, Republika Sërpska, i cili nxiti kritika. Një zëdhënës i Departamentit amerikan të