TikTak.al

Lajme / Deputetja e LDK-së

Qeveria Kurti po gënjen për rritjen e pagave
Lajme / Deputetja e LDK-së

Qeveria Kurti po gënjen për rritjen e pagave

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami ka i ka reaguar deputetit të Vetëvendosjes, Armend Muja i cili ka thënë se paga mesatare në Kosovës është 780 euro. Bajrami ka thënë se kjo është gënjeshtra e radhës nga pushteti. Bajrami ka thënë se vetëm kryeministrit, ministrave, këshilltarët, asistentët dhe shoferët e qeverisë kanë pasur rritje të pagave

Scroll to Top