Kosovari kapet në Zvicër me pasaportë kroate false, punoi si murator, dënohet me 6800 franga
Lajme / Detajet e rastit

Kosovari kapet në Zvicër me pasaportë kroate false, punoi si murator, dënohet me 6800 franga

Dy persona janë arrestuar në kantonin Schwyz, të cilët u përpoqën të merrnin një leje qëndrimi duke përdorur pasaporta false kroate. Ata janë paraqitur në Zyrën e Migracionit në prill dhe menjëherë kanë ngjallur dyshime me pasaportat e tyre me pamje të dyshimtë. Ata pretendonin se ishin kroatë, por, ekspertët nga policia kantonale Schwyz zbuluan