Bllokohet Rruga e Kombit, do të kryhen disa punime
Lajme / Devijohet qarkullimi

Bllokohet Rruga e Kombit, do të kryhen disa punime

Një segment prej afro tri kilometrash në Rrugën e Kombit, pranë qytetit të Kukësit është bllokuar. Për shkak të punimeve për zhvendosjen e urës së re mbi bazamentin përfundimtar, nga ura gjashtëmetroshe deri tek ura mbi Drin nuk do të lejohet qarkullimi i qytetareve dhe mjeteve. Trafiku i makinave që udhëtojnë nga Kosova drejt Tiranës