Lordi Robertson në Prishtinë për Ditën e Çlirimit
Lajme / Diplomati britanik

Lordi Robertson në Prishtinë për Ditën e Çlirimit

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka pritur në Aeroportin “Adem Jashari”, ish-ministrin e Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar, Lordin George Robertson. Gërvalla e ka quajtur Lordin George Robertson si mik të shquar të Kosovës. Kjo vizitë vjen në rastin e 25 vjetorit të çlirimit. “Në orët e vona të mbrëmjes, sapo