Anulohet vizita e Kouchnerit në Kosovë
Lajme / Diplomati francez

Anulohet vizita e Kouchnerit në Kosovë

Vizita e ish-përfaqësuesit të lartë të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë, Bernard Kouchner në Kosovë është anuluar. “Ju njoftojmë se vizita e Dr. Bernard Kouchner në Kosovë, dhe të gjitha ngjarjet e planifikuara për datën 11 qershor 2024 janë anuluar. Vizita është anuluar për shkak të çështjeve logjistike të ndërlidhura me Dr. Kouchner.