Kurti udhëton për në SHBA, me Gërvallën marrin pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së
Lajme / Diskutohet për Kosovën

Kurti udhëton për në SHBA, me Gërvallën marrin pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz kanë udhëtuar mbrëmë për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të marrë pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Në komunikatën e lëshuar nga Qeveria e Kosovës bëhet e ditur se