Bullgaria në vazhdimësi ka ofruar përkrahje të pakursyer për Kosovën
Lajme / Dita e Çlirimit të Bullgarisë

Bullgaria në vazhdimësi ka ofruar përkrahje të pakursyer për Kosovën

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, ka uruar Bullgarinë me rastin e Ditës së Çlirimit. Haradinaj ka thënë se Bullgaria në vazhdimësi ka ofruar përkrahje dhe mbështetje të pakursyer për Kosovën në proceset integruese. “Marrëdhëniet e shkëlqyera ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë janë shembull frymëzues i bashkëpunimit dhe miqësisë mes dy vendeve.