Vrasjet pa dallim moshe e gjinie janë dëshmi e gjenocidit serb në Kosovë
Lajme / Dita e Martirëve në Korishë

Vrasjet pa dallim moshe e gjinie janë dëshmi e gjenocidit serb në Kosovë

Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se vrasjet e Serbisë pa dallim moshe dhe gjinie në Kosovë janë dëshmi e gjenocidit serb në Kosovë. Ai ka përkujtuar masakrën e Serbisë të kryer në Korishë të Prizrenit më 13 maj 1999, ku ishin vrarë 77 civilë, prej tyre 14 fëmijë. Kryeministri Kurti ka thënë se viktimat civile