Miqësitë e përhershme që Rugova ndërtoi, duhet të jenë vizioni ynë i vazhdueshëm
Lajme / Dita e Presidentit

Miqësitë e përhershme që Rugova ndërtoi, duhet të jenë vizioni ynë i vazhdueshëm

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani në 24 maj, që njihet si Dita e Presidentit ka kujtuar ish-presidentin historik të Kosovës, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë kjo ditë na kujton vizionin shtetformues të Presidentit Rugova dhe miqësitë e përhershme qe ai i ndërtoi. Ajo ka thënë se ky duhet të jetë vizion i vazhdueshëm i Kosovës