Italia mbështetëse e palëkundur e zhvillimit të sigurisë së Kosovës
Lajme / Dita Kombëtare e Italisë

Italia mbështetëse e palëkundur e zhvillimit të sigurisë së Kosovës

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, mori pjesë në pritjen e organizuar nga Ambasada Italiane, në kuadër të shënimit të Ditës Kombëtare të Italisë, përcjell Reporteri.net. Gjatë fjalës së tij kryeministri Kurti theksoi se “Italia ka qenë një mbështetëse e palëkundur e zhvillimit të sigurisë, mbrojtjes dhe integrimit të Kosovës në komunitetin evropian. Për