Nesër nuk do të lejohet qarkullimi i veturave në drejtim të Gërmisë
Lajme / Dokument

Nesër nuk do të lejohet qarkullimi i veturave në drejtim të Gërmisë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka nënshkruar urdhëresë që me rastin e 1 majit, të ndalohet qarkullimi i mjeteve të transportit në parkun Gërmia, shkruan gazeta online Reporteri.net. Në njoftim bëhet e ditur që autobusët e Trafikut Urban, veturat e Policisë së Kosovës, KFOR-it dhe EULEX-it do të lejohen. Njoftimi: Kryetari i Kryeqytetit ka nënshkruar