Drafti për Asociacionin ishte i mirë, i mbetet qeverisë ta dërgojë në Kushtetuese
Lajme / Drafti i BE-së

Drafti për Asociacionin ishte i mirë, i mbetet qeverisë ta dërgojë në Kushtetuese

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Röhde ka thënë që Drafti i BE-së për Asociacioni e Komunave me Shumicë Serbe ka qenë i mirë. “Gjermania gjithmonë ka thënë, dhe unë gjithmonë kam thënë, që Kosova i përket Këshillit të Evropës, jo vetëm Gjermania, por edhe anëtarët e QUINT-it [që nuk janë anëtarë të Këshillit të