Na duhet një KFOR efektiv për uljen e përshkallëzimit të mundshëm veri
Lajme / E ardhmja

Na duhet një KFOR efektiv për uljen e përshkallëzimit të mundshëm veri

Ushtria gjermane do të vazhdojë prezencën në Kosovë dhe Bosnje edhe në të ardhmen. Parlamenti gjerman mbështet me shumicë dërrmuese zgjatjen e dy misioneve të Bundeswehrit në Ballkan. Përveç koalicionit semaforik, CDU dhe CSU u shprehën në favor për misionin e KFOR-it në Kosovë gjatë debatit fillestar, ka raportuar “aussiedlerbote”, transmeton klankosova. Florian Hahn, zëdhënësi