Çdo ditë e kujtoj tmerrin që më ndodhi nga forcat serbe
Lajme / E mbijetuar e dhunës

Çdo ditë e kujtoj tmerrin që më ndodhi nga forcat serbe

Vasfije Krasniqi Goodman është kthyer në një grua simbol dhe heroinë për shumë gra e vajza që përjetuan dhunën seksuale nga forcat serbe gjatë luftës në Kosovë. 25 vjet pas dhunimit nga forcat serbe ajo bëri rrëfimin e saj në “RTK Prime” për atë çfarë i ndodhi nga forcat kriminele të Serbisë. Ndonëse e pranon