Nuk është larg mendsh që kompanitë të zhvendosen nga Kosova në Shqipëri
Lajme / Ekonomia

Nuk është larg mendsh që kompanitë të zhvendosen nga Kosova në Shqipëri

Arian Zeka, kryetar i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, ka shfaqur shqetësimin se kompani nga Kosova, për shkak të presionit mund të ikin dhe të zhvendosen në Shqipëri. Ai po ashtu tha se një numër i madh i kompanive vendore po bëjnë investime edhe në Maqedoninë e Veriut. “Një numër i madh i kompanive vendore