Rreziku për një “Banjskë 2” nuk ka kaluar
Lajme / Eksperti austriak

Rreziku për një “Banjskë 2” nuk ka kaluar

Eksperti austriak dhe njohësi i zhvillimeve në Ballkan, Florian Bieber, ka thënë se duke parë tendecat serbe, edhe mund të ndodhë një incident tjetër i ngjashëm me atë të Bajskës në veri të Kosovës, që ndodhi më 24 shtator 2023. Në një intervitë për Telegrafin, ai tha se mund të pritet një vazhdimësi e kësaj