Tendencat e Serbisë për destabilizim të rajonit, temë diskutimi mes Osmanit dhe ambasadorit italian
Lajme / Emisari italian

Tendencat e Serbisë për destabilizim të rajonit, temë diskutimi mes Osmanit dhe ambasadorit italian

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani priti të premten në takim ambasadorin e Republikës italiane në Kosovë, Antonello De Riu. Në takim u diskutua për zhvillimet e fundit në vend, me theks të veçantë në zhvillimet e sigurisë, duke pasur parasysh kërcënimet e vazhdueshme dhe tendencat e Serbisë për destabilizim të rajonit. Në takim u diskutua