Ide e gabuar vendosja e masave ndaj Kosovës
Lajme / Eurodeputeti austriak

Ide e gabuar vendosja e masave ndaj Kosovës

Eurodeputeti austriak, Lukas Mandl, ka thënë se vendosja e masave ndëshkuese ndaj Kosovës ka qenë e gabuar dhe se duhet të ketë përpjekje për tejkalim të tyre. Sipas tij, të njëjtat po bllokojnë shumë zhvillime brenda Kosovës, në fushën e arsimit ekonomisë dhe të shëndetësisë. Po ashtu, Mandl tha se ndërmjetësimi i dialogut Kosovë-Serbi nga