S’mund të ketë “Republika Sërpska” në Kosovë
Lajme / Eurodeputeti

S’mund të ketë “Republika Sërpska” në Kosovë

Eurodeputeti Lukas Mandl, duke folur rreth situatës politike dhe sigurisë në Kosovë ka thënë se nuk mund të ketë Republikë Serbe siç ekziston në Bosnjë dhe Hercegovinë. “Nuk guxon të cenohet Kushtetuta e Kosovës as integriteti i Kosovës”, tha ai në një intervistë për televizionin publik. Eurodeputeti e ka mirëpritur edhe vendimin e qeverisë lidhur