Përmes dronit Policia e Kosovës identifikon shoferen që bëri tejkalim në vijë të plotë, i shqipton dënim dhe i merret patentë shoferi
Lajme / Ferizaj-Viti

Përmes dronit Policia e Kosovës identifikon shoferen që bëri tejkalim në vijë të plotë, i shqipton dënim dhe i merret patentë shoferi

Policia Rajonale e Komunikacionit Rrugor gjatë ditës së sotme, në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar një person që bëri tejkalim në vijë të plotë. Shoferja P.O e moshës 25 vjeçare, me veturë ka bërë tejkalim në vijë të plotë, duke rrezikuar veten dhe pjesëmarrësit tjerë në komunikacion. Kjo kundërvajtje