13-vjeçarja në Lipjan dyshohet se u ngacmua seksualisht nga arsimtari në shkollë
Lajme / Flasin Policia e Prokuroria

13-vjeçarja në Lipjan dyshohet se u ngacmua seksualisht nga arsimtari në shkollë

Një 13 vjeçare nga Lipjani dyshohet të ketë qenë cak i ngacmimit seksual nga një arsimtar në shkollën shkollën “Vezir Kolshi” në fshatin Resinoc të kësaj komune. Nga policia nuk dhanë shumë detaje të reja, përveç se i dyshuari pas intervistimit nga prokurori është liruar në procedurë të rregullt. Raste të dhunimeve, sulmeve dhe ngacmimeve