Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë
Lajme / Flet ambasadori amerikan

Hovenier për deklaratën e Serbisë dhe Republikës Sërpska: S’është qëndrimi ynë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, tha se SHBA-ja dhe partnerët e saj perëndimorë nuk pajtohen me Deklaratën e miratuar më 8 qershor nga Serbia dhe entiteti serb i Bosnje e Hercegovinës, Republika Sërpska. Në deklaratën e miratuar në Beograd në një takim mes dy qeverive përmendet Kosova si “pjesë