I kërkova të ndihmojë në heqjen e masave të BE-së ndaj Kosovës
Lajme / Forumi Diplomatik në Antali

I kërkova të ndihmojë në heqjen e masave të BE-së ndaj Kosovës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, në margjinat e Forumit Diplomatik të Antalisë, ka takuar edhe të dërguarin e posaçëm të BE-së për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, Miroslav Lajçak. “Bashkë diskutuam për zhvillimet politike në Kosovë. Emisarit Lajçak i shpreha shqetësimin për masat ndëshkuese të BE-së ndaj Kosovës dhe kërkova nga ai