Jemi thellësisht të përkushtuar për sigurinë e veriut të Kosovës
Lajme / Garancia e SHBA-së

Jemi thellësisht të përkushtuar për sigurinë e veriut të Kosovës

Nënsekretarja amerikane e Shtetit për Diplomaci dhe Çështje Publike, Elizabeth Allen, ka folur mbi takimin me trupat amerikane në Kampin Nothing Hill në veri të Kosovës. Në këtë kuadër, Allen nënvizoi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës po flasin me Qeverinë e Kosovës dhe atë të Serbisë për mënyrat se si mund të ulen tensionet