Pse dhe për kë është e rëndësishme rezoluta për Srebrenicën?
Lajme / Gjenocidi

Pse dhe për kë është e rëndësishme rezoluta për Srebrenicën?

Rezoluta për Srebrenicën, e cila shpall 11 korrikun si Ditën Ndërkombëtare të Kujtimit të gjenocidit të kryer ndaj boshnjakëve në atë zonë gjatë konfliktit në ish-Jugosllavi, pritet të jetë temë debati dhe votimi në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. Periudha në prag të debatit u përshkua me këshillime në selinë e Kombeve të