Burri raporton se gruaja me të cilën ka tre fëmijë është larguar nga shtëpia, s’e di ku ndodhet
Lajme / Gjilan

Burri raporton se gruaja me të cilën ka tre fëmijë është larguar nga shtëpia, s’e di ku ndodhet

Një person në Gjilan ka raportuar si të zhdukur bashkëshorten e tij me të cilën ka edhe tre fëmijë, shkruan Gazeta Online Reporteri.net. Në raportin 24 orësh të policisë thuhet se gjilanasi ka deklaruar se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Njoftimi: PERSON I ZHDUKUR Rr. Xheladin Kurbaliu