Një muaj paraburgim për të dyshuarin që u zu në flagrancë nga policia duke vjedhur në një barnatore në Ulpianë
Lajme / Gjykata e Prishtinës

Një muaj paraburgim për të dyshuarin që u zu në flagrancë nga policia duke vjedhur në një barnatore në Ulpianë

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji të dyshuarit A.Sh. për veprat penale “Grabitje”, “Grabitja në bashkëkryerje” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”. Gjykata njofton se “A.SH me datë 21.02.2024 rreth orës 09:45, në barnatoren Melisa në Ulpianë – Prishtinë, kishte hyrë i maskuar me