Për djegien e banesës në Prishtinë, intervistohen dy banoret
Lajme / Hetimi i policisë

Për djegien e banesës në Prishtinë, intervistohen dy banoret

Një banesë është djegur të premten në rrugën “Shaqir Igrishta” në Prishtinë, raporton gazeta online Reporteri.net. Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin. Për shkaqe siguria ata kanë evakuuar banorët e tjerë. Përveç dëmeve materiale, asnjë banor nuk është lënduar dhe nuk ka kërkuar ndihmë mjekësore. Sipas informacioneve, zjarri dyshohet se