Serbia kreu gjenocid në Kosovë dhe tentoi shfarosjen, ndërkombëtarët të shtojnë trysninë për drejtësi
Lajme / Homazhe në Çabrat

Serbia kreu gjenocid në Kosovë dhe tentoi shfarosjen, ndërkombëtarët të shtojnë trysninë për drejtësi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka bërë sot homazhe tek varrezat e martirëve e dëshmorëve të kombit në Çabrat të Gjakovës, përcjell Reporteri.net. Kryeministri tha se Gjakova ka dhënë shumë në çdo luftë e posaçërisht në luftën e fundit. “Në Gjakovë i kemi 361 dëshmorë dhe 1022 martirë. Vetëm në ditët ndërmjet 7